Loď argonautov - Seghers, Anna; Horváthová, Mária; Jakabová, Adela (Bratislava Pravda, 1983)
Próza nemeckej autorky, prostredníctvom ktorej sa vydáte na cestu do sveta ság a legiend, do staroveku - exotika, vášeň, láska
Členská knižnica Pravda. Ilustr. na front. a predsádkach.
Keywords: Spoločenské romány; Historické romány