Luckine zvieratká. Búrlivá noc na farme. 6 - Hooper, Mary 1948- (Luckine zvieratká, 2007)
Lucka má rada zvieratká a miluje aj nádhernú prírodu v okolí farmy Bystrý potok, kde žije so svojimi rodičmi a sestričkou Katkou. A zvieratká akoby vedeli, že Lucke môžu dôverovať...