Búrlivá noc na farme Luckine zvieratká 6 - Hooper, Mary 1948-; Lewis, Anthony; Chovanová, Tamara 1953- (Bratislava Mladé letá, 2007)
Lucka má rada zvieratká a miluje aj nádhernú prírodu v okolí farmy Bystrý potok, kde žije so svojimi rodičmi a sestričkou Katkou. A zvieratká akoby vedeli, že Lucke môžu dôverovať...
V poslednom, šiestom príbehu zo série Luckine zvieratká hlavná hrdinka prežije skutočné dobrodružstvo. Rodičia odídu s malou sestričkou Katkou do nemocnice a Lucka sa musí postarať nielen o svoje obľúbené zvieratká, ale aj o nezvyčajnú návštevníčku. A to všetko sa odohrá v noci za silnej búrky.
Pre čitateľov od 6r
Keywords: deti -- život na farme; Beletria nad 10 rokov