Ľudovít Kukorelli - Kadnár, Emil; Rosmány, Karol; Kukorelli, Ľudovít (Bratislava Pravda, 1981)
Kniha obsahuje aj spomienky azápisky súčasníkov a spolubojovníkov Kukorelliho, je napísaná zaujímavo, pútavým štýlom.
Lit. 38. 38 zázn. lit. o archív. materiáloch v jaz. slov. a čes.
Keywords: Biografie