Mágia splnu 1.časť - Senajová, Katarína (Senajová Katarína Prešov, 2014)
Mirka dostane do daru dve mačiatka a už hneď sa medzi nimi vytvorí silné puto.
Zamiluje si ich a s láskou sa o ne stará.
To, že si s nimi rozumie, jej vôbec nepripadá čudné.
Ale fakt, že s nimi zdieľa pocity a vlastnosti, jej už príde trochu zvláštny.
Aj kamarátky si všímajú výrazné zmeny v jej správaní.
Čo sa s Mirkou deje?
Autorka túto knihu písala ako 13-ročná ľ vo veku hlavných hrdiniek príbehu. Je preto písaný autentickým jazykom.
Keywords: beletria nad 10 rokov