Mágia splnu 2. časť - Senajová, Katarína; Senajová, Katarína (Prešov, 2018)
Slovenská autorka vydáva dlho očakávané pokračovanie románu pre deti, mládež, ale hlavne ľ pre všetkých milovníkov mačiek.
"Mirka opäť posedávala na marhuli. V ruke držala denník s veľkou čiernou pumou a zapisovala si doň dojmy z dneška
Nedeľa, 26. júla
Maťa je skvelá. Ona sa neoblieka presne podľa módy ako Sandra alebo Lívia. Má svoj štýl, vie, že prvý dojem i tak klame a že oblečenie je oveľa menej dôležité, než to, aký je človek vo vnútri. Ona je vo vnútri vyrovnaná aj zábavná, hoci tak navonok vôbec nevyzerá. Som rada, že som si našla kamarátku, o ktorej viem už teraz, že ma nikdy nezradí. Lívia, Sandra a Saša by to možno urobili. O Nikči nehovorím. Ale mne to nevadí, lebo mám Maťu. Ona mi to určite nikdy neurobí.
Mirka zatvorila denník a sladko pozrela na Lunu. A čo ako jej to nebolo po chuti, otvorila ho naspäť a dopísala
Ale moja najlepšia kamarátka je to dievča-mačka, ktoré som stretla vtedy v noci vonku. Prisahala som to pri Lune."
Autorka debutovala v roku 2014 vydaním prvej časti Mágie splnu. V súčasnosti študuje na vysokej škole a vo voľnom čase sa venuje písaniu.
Keywords: Beletria nad 10 r; dobrodružná