Malý prieskumník: Dinosaury - Madarásová, Jitka (Malý prieskumník, 2017)
Pozývame všetkých malých prieskumníkov objavovať ľ odklopte viac ako 50 okienok a dôkladne preskúmajte svet dinosaurov! Treba toho ešte veľa objaviť!