Manuál zrelej ženy - Pawlowska, Halina; Gulášová, Lucia (Liber Novus d.o.o. Serbia, 2017)
Poviedky plné lásky a absurdných životných situácií.
Halina Pawlowská tvrdí, že byť zrelou ženou je úžasné! Ak ste ženou, ktorá chce stále vzbudzovať túžbu a nikdy sa nechce vzdať, práve pre vás sú určené tieto poviedky plné Halininých zásadných rád. Vďaka nim sa vysporiadate so svojím zväčšujúcim sa telom, s dospelými deťmi, s problémami s láskou, a životné situácie zvládnete s humorom. A práve tak to má byť!
Manuál zrelej ženy je kniha s poviedkami krátkymi, dlhšími aj dlhými, napísanými pre ženy, ktoré sa dennodenne stretávajú s rôznymi životnými skúškami. A je úplne jedno, koľko majú rokov!
Keywords: Beletria pre dosp; poviedky