Manželská pasca. 2. : Príťažlivý milionár hľadá falošnú manželku. Ale má zmysel vzťah bez lásky? - Probst, Jennifer (Manželstvo s miliardárom, 2014)
Príťažlivý a zatiaľ nezadaný milionár Michael Conte chce splniť sľub daný otcovi na smrteľnej posteli, a preto si hľadá nevestu. Poslušnú žienku domácu, ktorá zapadne do jeho tradičnej rodiny žijúcej v Taliansku. Musí to urobiť rýchlo, pretože podľa tradície sa má oženiť najprv najstarší brat, hlava a ochranca rodiny, a až potom prídu na rad mladšie sestry. Jedna z nich, Venezia, sa už nevie dočkať. Michael jej chce vyhovieť, sám však netúži viazať sa, preto formálne požiada o ruku temperamentnú, voľnomyšlienkarskú Američanku Maggie Ryanovú. Módna fotografka Maggie nemá s mužmi dobré skúsenosti, ale napokon súhlasí. Dohodnú sa, že ak ona bude počas fotografovania v Miláne hrať novopečenú manželku, Michael prestane pliesť hlavu jej najlepšej kamarátke Alexe, aby neohrozoval jej šťastné manželstvo.