Mesačné svetlo na Nightingale way. 6. : Je jeho svetlom v temnej noci - Youngová, Samantha (Dublin Street, 2017)
Logan dva roky platil za chyby, ktorých sa v minulosti dopustil, ale teraz je pripravený na nový začiatok. Má skvelý byt, dobrú prácu a množstvo žien, ktoré odvádzajú jeho pozornosť od minulosti. Je tu však jedna, ktorá ho mätieů