Mesačné svetlo na Nightingale way 6. Je jeho svetlom v temnej noci - Youngová, Samantha; Vargovčíková, Andrea (Ikar Bratislava, 2017)
Logan dva roky platil za chyby, ktorých sa v minulosti dopustil, ale teraz je pripravený na nový začiatok. Má skvelý byt, dobrú prácu a množstvo žien, ktoré odvádzajú jeho pozornosť od minulosti. Je tu však jedna, ktorá ho mätieů
Grace utiekla od svojej manipulatívnej rodiny, presťahovala sa do iného mesta a zariadila si nový život podľa seba. Je takmer dokonalý. Až na jeden detail ľ veľmi by chcela konečne nájsť pána Pravého ľ alebo aspoň vedieť ignorovať neodolateľného, no protivného suseda sukničkára.
Grace sa rozhodla, že s Loganom si určite nič nezačne. Lenže potom sa stane niečo neuveriteľné a nespútaný lámač sŕdc sa pomaly mení na silného, spoľahlivého muža, po akom vždy túžila. No vo chvíli, keď podľahne jeho šarmu, pripomenie sa jej minulosť a hrozí, že všetko, čo si vybudovali, sa zrúti ako domček z karátů
Keywords: Beletria pre dosp; Román ľúbostný, novodobý; pre ženy