Mesto kostí (1/6). 1. - Clare, Cassandra (Nástroje smrteľníkov, 2016)
Pätnásťročná Clary Frayová sa v nočnom klube stane svedkom vraždy ľ vraždy, ktorú spáchali traja tínedžeri so zvláštnymi tetovaniami na tele a s prapodivnými zbraňami. Stačí len okamih a všetky telá jej zrazu zmiznú pred očami. Potom je naozaj ťažké zavolať policajtov, aby vyšetrili vraždu neviditeľnej obete neviditeľnými tínedžermi.