Mesto kostí (1/6) 1. - Clare, Cassandra; Kořínek, Otakar (Slovart Bratislava, 2016)
Pätnásťročná Clary Frayová sa v nočnom klube stane svedkom vraždy ľ vraždy, ktorú spáchali traja tínedžeri so zvláštnymi tetovaniami na tele a s prapodivnými zbraňami. Stačí len okamih a všetky telá jej zrazu zmiznú pred očami. Potom je naozaj ťažké zavolať policajtov, aby vyšetrili vraždu neviditeľnej obete neviditeľnými tínedžermi.
Keywords: Bel. nad 10 r; sci-fi, fantasy; tieňolovecká sága