Mickey Mouse - Z rozprávky do rozprávky (Egmont Bratislava, 2015)
Vydajte sa s našou edíciou krásne ilustrovaných knižiek do kúzelnej krajiny, kde dobro víťazí nad zlom. Stretnete sa v nej so známymi postavami z animovaných filmov a televíznych seriálov, ktoré vám budú rozprávať pútavé príbehy.
Keywords: Lit. do 10 rokov