Minecraft: S witherom opreteky 2 - Gudsnuk, Kristen (S Witherom opreteky, 2022)
Po tom, čo dvojčatá Cahira a Orion zachránili svojho mentora doslova z witherovho brucha, vrhnú sa na vyriešenie záhadnej kliatby svojej novej kamošky. Chcú nájsť liek pre Atriu, no nájdu pritom Senanovu dávnu nepriateľku, čarodejku Lucastu.