Minecraft: S witherom opreteky 2 - Gudsnuk, Kristen; Whittle, Nakata; Ľahká, Denisa (SLOVART Bratislava, 2022)
Po tom, čo dvojčatá Cahira a Orion zachránili svojho mentora doslova z witherovho brucha, vrhnú sa na vyriešenie záhadnej kliatby svojej novej kamošky. Chcú nájsť liek pre Atriu, no nájdu pritom Senanovu dávnu nepriateľku, čarodejku Lucastu.
No nie všetko je také, ako sa zdá. Hoci sú čarodejkino sídlo aj mačacia fontána nádherné, v jej kobkách sa skrýva tajomstvo - drviče mobov! Dvojčatá sa zoznámia s mestským ruchom a spustia lavínu udalostí, ktorá povedie až k zombie apokalypse! Zachránia mesto a bezbranných obyvateľov?
Keywords: Bel. do 10 r; 6+; komiks