Moderná logika - Mathé, Svätoslav (IRIS, 2011)
O knihe
Táto kniha pojednáva o modernej logike. Jej predmete, metódach a problémoch. Dodajme, že nie o všetkých, iba o tých základných. Nájdeme len ozaj málo vedných disciplín, ktoré sa od konca 19. storočia až podnes rozvíjali takým tempom a v takom zábere, ako práve moderná logika.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Náučná literatúra