Moja mama Tracy B. - Wilsonová, Jacqueline (Slovart, 2019)
Tracy je podľa Jess tá najlepšia mama na svete (hoc aj ziape na učiteľov), je vtipná a odvážna. Tvrdo pracuje, aby pre Jess vytvorila takú rodinu a domov, po akých ona sama mohla len snívať. Ich byt je možno trochu zatuchnutý, no je to ich šťastný domov. Keď sa na scéne objaví Tracin nový bohatý priateľ Sean Godfrey, Jess sa obáva, že sa všetko zmení. Čo ak zmení jej úžasnú maminu na úplne inú osobu? Seanovo luxusné sídlo a nablýskané autá ľ to bol pre Tracy detský sen, ale je to pre Jess a Tracy naozaj ten pravý dokonalý domov