More nemlčí - Felinau, Pelz von (SPKK, 1972)
áto kniha prináša posledné hodiny pasažierov i posádky, plné napätia, vybičovaných vášní, zúfalej nádeje na záchranu a príšernej hrôzy. Tieto sú neopakovateľným spôsobom navždy zachytené v tomto románe.