Na dvore z hmly a besu. 2. - Maas, Sarah J. (Na dvore z tŕňov a ruží, 2019)
Druhé pokračovanie fantasy série Na dvore z tŕňov a ruží od autorky série Trón zo skla je ešte temnejšie a fantastickejšie ako prvý diel.