Na dvore z hviezd a mrazu Novela k sérii Na dvore z tŕňov a ruží - Maas, Sarah J.; Nováková, Milica (Slovart Bratislava, 2019)
Novela k jednej z najúspešnejších fantasy ság Na dvore z tŕňov a ruží!
Feyre, Rhys a ich priatelia sú zaneprázdnení odstraňovaním škôd, ktoré počas pohnutých časov vojny utrpel Nočný dvor a taktiež značne zmenený zvyšok sveta. Ale Zimný slnovrat je konečne tu a s ním aj zaslúžený oddych. No ani slávnostná atmosféra nedokáže celkom zahnať temné tiene minulosti a Feyre zisťuje, že tí, na ktorých jej najviac záleží, sú poznačení hlbšie, než si pôvodne myslela - a že rany, čo utŕžili, môžu mať nedozerný vplyv na budúcnosť celého dvora.
Keywords: Bel. nad 10 r; sci-fi, fantasy; vhodne 18+