Nad slnko jasnejšie - Lugand, Agnes Martin; Černáková, Andrea (Lindeni Bratislava, 2019)
Vrúcny príbeh lásky, vášne aj utrpenia, ktoré napokon zmyjú očistné slzy...
Reine pracuje v mediálnej agentúre a žije si spokojný život so svojím synom, ktorého nekonečne miluje. Jedného dňa dostanú zákazku od firmy, ktorú vlastní Nicolas, otec jej syna Noého. Nicolas netuší, že má dieťa, pretože opustil Reine, skôr ako mu to stihla povedať. Reine otvára srdce jeho spoločníkovi Pacômovi, ich rodiaci sa vzťah však neunesie klamstvo, na ktorom si založila svoje šťastie, a Reine stratí nielen Pacôma, ale aj svojho syna. Ranená a nešťastná bojuje o svoju lásku a dúfa, že jedného dňa ju opäť zaplaví číra radosť, keď bude dýchať všetky vône mora v Saint-Malo, kde bola vždy taká šťastná...
Keywords: Beletria pre dosp; lubostne; pre zeny