Nahý som prišiel na svet August Rodin - Weiss, David; Chovanová, Tamara; Blažo, Pavol (Bratislava Tatran, 1985)
Pestré a zuaujímavé osudy najvýznamnejšieho predstviteľa francúzskeho impresionizmu v sochárstve Augusta Rodina
Keywords: životopis -- Francúzsko -- impresionizmus; August Rodin