Najhorší rodičia na svete Len na vlastné riziko - Walliams, David; Ross, Tony; Vlašičová, Jana (SLOVART Bratislava, 2022)
Každému, kto siahne po tejto knihe, okamžite svitne, že jeho rodičia tým našim nesiahajú ani po členky. Ak sa k vám priblíži Peter Puch, okamžite si musíte zapchať nos alebo utekať po kyslíkovú masku. Najrýchlejšej matke Uršule Uponáhľanej by sa rýchlo odpratal z cesty aj medveď grizly. A Monty Monopol? Kradne hračky vlastným deťom. Radšej si dajte pozor. Áno, všetci rodičia sú trápni, ale pri čítaní o tých najpodivnejších, najtrápnejších a najšialenejších vám môžu od smiechu prasknúť gate. A kto vám ich potom zašije? No predsa tá najhoršia z najhorších! Supermatka! Má otrasné šaty, v jednej ruke kefu, v druhej mop, a už sa teší, ako vám ich zašije. Alebo prišije k...
Keywords: Bel. do 10 r; 9+; humor