NAJLEPŠÍ! : Skutočný príbeh najúspešnejšieho slovenského športovca 20. storočia Ondreja Nepelu a jeho trénerky Hildy Múdrej - Bacigalová, Eva
Eva Bacigalová: Najlepší! Skutočný príbeh najúspešnejšieho slovenského športovca 20. storočia Ondreja Nepelu a jeho trénerky Hildy Múdrej Bola to úplná náhoda, keď sa na Zimnom štadióne v Bratislave preťali cesty len sedemročného Ondreja Nepelu a už vtedy vyťaženej krasokorčuliarskej trénerky Hildy Múdrej. Nasledujúcich pätnásť rokov tvorili nerozlučnú dvojicu, ktorá zbierala úspechy a preslávila Československo po celom svete. Zostali v spojení aj potom, keď Ondrej ukončil amatérsku športovú kariéru a odišiel korčuľovať do revue Holiday On Ice, teta Hilda bola pri ňom aj v posledných dňoch jeho krátkeho života. Športové úspechy fenomenálneho krasokorčuliara na pozadí politických udalostí 60. a 70. rokov minulého storočia, rekonštrukcia turbulentného života pôvodom rakúskej trénerky, pohľad do zákulisia ľadovej revue aj nové, doteraz neodhalené informácie zo súkromia Ondreja Nepelu. To všetko nájdete v knihe s výstižným názvom "Najlepší"