Najlepšie svetové čítanie : Vyvolený; Tichý muž; Pravidlo číslo jeden; Posledný boj majora Pettigrewa - Kolektív autorov; Bourne, Sam; Brownová, Sandra; Crais, Robert; Simonsonová, Helen (Readerś Digest, 2012)
Vyvolený: Maggie Costellová, poradkyňa nového prezidenta Spojených štátov Stephena Bakera, je hrdá na to, že môže pracovať po boku takého výnimočného muža. Avšak len do chvíle, keď sa na scéne objaví istý Vic Forbes a vyhráža sa, že zverejní škandalózne informácie o prezidentovej minulosti.