Najlepšie svetové čítanie : Chybný krok; Prorokyňa z Istanbulu; Nikdy sa neodvracaj; Dom v Provensalsku - Kolektív autorov; Francis, Dick a Felix; Lukas, Michael David; Barclay, Linwood; Asherová, Bridget (Readerś Digest, 2012)
Chybný krok: Britský vojnový veterán Tom Forsyth sa vrátil domov z Afganistanu a život sa mu zrazu zdá prázdny. Zamieri domov, kde zistí, že jeho matku, slávnu trénerku dostihových koní, niekto vydiera a vyhráža sa jej prezradením "istej záležitosti". Tom neváha a rozbehne súkromné pátranie.