Najlepšie svetové čítanie : Ochranca; Tanec v prítmi; Čisté zlo; Čarovná záhrada - Kolektív autorov; Crais, Robert; Garwoodová, Julie; Iles, Creg; Allenová, Sarah Addison (Readerś Digest, 2008)
Ochranca: Joe Pike toho veľa nenarozpráva, ale keď ide o život, vie sa chladnokrvne vyrovnať aj s tou najzložitejšou situáciou. Niekedy sa však situácia tak skomplikuje, že aj on sám má čo robiť, aby svoje pocity udržal na uzde - napríklad keď dostane za úlohu ochrániť mladú a pôvabnú dcéru losangelského milionára, ktorá sa nešťastnou náhodou ocitla v nesprávny čas na nesprávnom mieste.