Najlepšie svetové čítanie Ochranca; Tanec v prítmi; Čisté zlo; Čarovná záhrada - Kolektív autorov; Crais, Robert; Garwoodová, Julie; Iles, Creg; Allenová, Sarah Addison (Readerś Digest Výber Slovensko, s.r.o. Bratislava, 2008)
Ochranca: Joe Pike toho veľa nenarozpráva, ale keď ide o život, vie sa chladnokrvne vyrovnať aj s tou najzložitejšou situáciou. Niekedy sa však situácia tak skomplikuje, že aj on sám má čo robiť, aby svoje pocity udržal na uzde - napríklad keď dostane za úlohu ochrániť mladú a pôvabnú dcéru losangelského milionára, ktorá sa nešťastnou náhodou ocitla v nesprávny čas na nesprávnom mieste.
Tanec v prítmi: Jordan Buchananová je od radosti celáb ez seba, že si jej brat berie za ženu jej najlepšiu kamarátku, kým ju počas svadobnej hostiny čudácky profestor Horace McKenna neupozorní na odveké nepriateľstvo medzi oboma rodmi. Jordan je ochotná dokázať, že profesor sa mýli, ale pri pátraní v dávnej minulosti sa ktosi až príliš súčasnej usiluje o jej život.
Čisté zlo: Bohatým klientom, ktorí sa chcú vyhnúť emocionálnemu vypätiu a finančným stratám spojeným s dlhým rozvodom, ponúka istý louisianský právnik dokonalé riešenie - zariadi, aby ich partner či partnerka zomreli zdanlivo prirodzenou smrťou. Jednou z obetí je aj sestra agentky FBI Alex Morseovej, ktorá je odhodlaná zabrániť ďalším zločinom.
Čarovná záhrada: V Bascome v Severnej Karolíne považujú ženy z rodu Waverleyovcov za čudáčky. každá z nich má nejaké nezvyčajné nadanie. ktorým sa odlišuje od ostatných, a čudesný je aj ich dom so záhradou. Za všetkým, čo sa povráva, sú však dve obyčajné sestry, ktoré zápasia so životom a nachádzajú lásku na miestach, kde by ju nikdy nečakali.
Keywords: Beletria pre dosp; svetova lit