Narodeniny - Szabó, Magda; Szabó Magda (Čajka, 1985)
Je to príbeh dcéry budapeštiasnského vodiča trolejbusov a domovníčky.Svoje štrnáste narodeniny by chcela osláviť pekne. Chcela pekné šaty a topánky, ale dostala len zimník