Nesmieš ma milovať - Farby lásky - Wurm, Monika (Brána SK Bratislava, 2016)
Dva príbehy, ktoré sa od seba nemôžu líšiť viac, spája iba tenučká niť medzi prítomnosťou a hriechmi z minulosti. Prečítajte si pútavý príbeh konžskej otrokyne Ashanti a jej majiteľa Arthura a moderný príbeh zo súčasnosti medzi korunným princom zo Saudskej Arábie a belgickou gemologičkou Sandy de Vos.
Minulosť, ruka v ruke s osudom, si necháva záležať i na tom, aby zaujímavo poprepletala životy hlavných hrdinov. Prináša viac ako len zakázanú lásku plnú utrpenia. Dokážu city odsúdené na zánik prežiť aj nemilosrdné predsudky spoločnosti?
Nechajte sa vtiahnuť do deja knihy, ktorá vás nielen pobúri, ale i dojme nevinou skutočnej lásky, ktorá aj napriek všetkým problémom odovzdá ľudstvu svoje posolstvo.
Viac sa dočítate v knihe s názvom Nesmieš ma milovať ľ (Farby lásky), ako i v rovnomennom pokračovaní Nesmieš ma milovať ľ (Prekliaty tanzanit).
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Spoločenské romány; Romány pre ženy