Noc lasice - Kristóf, Attila (Smena, 1985)
Nové vydanie kriminálno-psychologického románu od známeho maďarského autora Noc lasice nie je len napínavým čítaním s prekvapujúcim odhalením vraha, z jeho stránok na nás dýcha atmosféra pustej roviny života tamojších ľudí, ich myslenie zakotvené v tragédii.