Noc lasice - Kristóf, Attila; Weissová, Mária; Rosmány, Karol; Longauer, Ľubomír (Bratislava Smena, 1985)
Nové vydanie kriminálno-psychologického románu od známeho maďarského autora Noc lasice nie je len napínavým čítaním s prekvapujúcim odhalením vraha, z jeho stránok na nás dýcha atmosféra pustej roviny života tamojších ľudí, ich myslenie zakotvené v tragédii.
Ilustr. na tit. liste a front. Mimo edície.
Keywords: detektivka; Beletria nad 10 rokov