O Guľkovi Bombuľkovi - Ďuríčková, Mária, 1919-2004 (Buvik, 2014)
Oslava veľkého, nezištného priateľstva Guľka Bombuľka so zvieratkami na dvore si podmaňuje malých čitateľov už desiatky rokov. V knihe nájdu deti neobyčajný darček, návod, ako si z vlneného klbka môžu vyrobiť svojho obľúbeného hrdinu.