Obejmi mě - Banks, Maya (V žáru bezpečí (3. časť), 2015)
Říká se, že mladá láska nevydrží, ale chudá dívka s mimořádnými schopnostmi a nejoblíbenější kluk ve městě věřili, že jejich láska přetrvá. Pro Zacka Covingtona byla Anna-Grace ľ jeho "Gracie" ľ ta pravá. Stačila však jediná noc a sen o společné budoucnosti leží v troskách. Zničená Gracie beze stopy zmizela a Zack se mohl jen domnívat, co se stalo s dívkou, kterou miloval. Během následujících let se ji zoufale snažil najít, ale bez úspěchu.