Obejmi mě - Banks, Maya; Ľalíková, Zuzana (Baronet Praha, 2015)
Říká se, že mladá láska nevydrží, ale chudá dívka s mimořádnými schopnostmi a nejoblíbenější kluk ve městě věřili, že jejich láska přetrvá. Pro Zacka Covingtona byla Anna-Grace ľ jeho "Gracie" ľ ta pravá. Stačila však jediná noc a sen o společné budoucnosti leží v troskách. Zničená Gracie beze stopy zmizela a Zack se mohl jen domnívat, co se stalo s dívkou, kterou miloval. Během následujících let se ji zoufale snažil najít, ale bez úspěchu.
Nyní Zack pracuje pro Devereauxovu bezpečnostní agenturu. Až jednoho dne zahlédne obraz, který do detailů zachycuje místo, o němž věděl jen on a jeho Gracie, a ví, že to nemůže být náhoda. Jeho Gracie je naživu. Ovšem z dívky, kterou znal a miloval, se stala prázdná schránka. Její zvláštní schopnosti zmizely a co hůř, celé roky věřila, že ji Zack té noci zradil.
Zackovi nepřátelé nyní znají jeho slabinu a Gracie hrozí, že se stane prostředkem jejich odplaty. Je na Zackovi, aby ji zachránil. Je však odhodlaný dosáhnout něčeho mnohem důležitějšího: získat její důvěru a lásku. A už nikdy se od ní neodpoutat.
Keywords: Beletria pre dospelých; Historické, ľúbostné romány; Sci-fi, fantasy