Objavenie Arábie a prvé kroky do východnej Afriky - Pauliny, Ján; Linzboth, Juraj; Balášová, Viera (Bratislava Mladé letá S.l. ,t. [vyd.], 1983)
Prvé kroky do východnej Afriky. Výskumné cesty Burckhardta v roku 1784-1817 a sira Burtona v roku 1821-1890
Ilustr. na tit. liste, front. a predsádkach. Vysvetl. Pre čitateľov od 13 rokov.
Keywords: dejiny; Burckhardt; Burton -- Sir; Beletria nad 10 rokov