Obrázkový slovník - PONS - Naočte sa slovíčka po anglicky - Lavodrama, Priscilla (Pons, 2017)
Obrázkový obojstranný slovník je určený na učenie sa anglického jazyka novou, vizuálnou metódou. Tá vychádza z faktu, že učenie sa na základe obrázkov prináša rýchlejšie a efektívnejšie zapamätanie si slovíčok.Slovník obsahuje až 1 500 najpoužívanejších slovíčok, ktoré sú prehľadne usporiadané do deviatich tematických okruhov každodenného života. V domácnosti, na ceste alebo v zamestnaní: listujte a vyhľadajte si potrebnú kapitolu. Nájdete v nej všetko, čo potrebujete.