Oceán na konci ulice - Gaiman, Neil (Slovart, 2014)
Diela Neila Gaimana patria v súčasnosti v Spojených štátoch amerických medzi najčítanejšie. Dôvod je známy. Gaiman je totiž originálny rozprávač príbehov. Slovenskí čitatelia sa o jeho talente už mohli presvedčiť pri rozsiahlom románe Americkí bohovia. Lásku k príbehu autor potvrdil aj uvedením novej knihy. Uviedol ju, ako inak, príbehom.