Odhalení 1. - Malpas, Jodi Ellen (XYZ, 2014)
Vítejte ve smyslném světě plném lásky a vášně...
Ava OĺSheaová dostane novou zakázku na úpravu interiérů v luxusním Panském sídle. Očekává, že ji přijme postarší rezervovaný pán, ale Jesse Ward je pravý opak. Tenhle neuvěřitelně pohledný muž ji na první pohled okouzlí a ona se nechá strhnout jeho šarmem a sebejistotou. Zároveň si uvědomí, že mu nemůže podlehnout úplně, a snaží se proto alespoň částečně vymanit z jeho vlivu, jak jí velí intuice. Jenže Jesse ji nechce pustit. Posílá jí do práce bílé kaly, brání ji před bývalým milencem i před zuřivým řidičem a její spolubydlící koupí nové auto, aby už z něj Ava neměla modřiny.
Ubrání se mu, nebo tomuto rozporuplnému muži podlehne? A co odhalí v Panském sídle? Erotický román This Man: Odhalení je prvním dílem This Man trilogie. Od samého začátku Vám nedovolí vydechnout: budete se zmítat ve vlnách citů, propadat se do hlubin vášně i stoupat do výšin romantické lásky.
Akvizíciu podporil z verejných zdrojov Fond na podporu umenia.
Keywords: Spoločenské romány