Odplata - Grisham, John (IKAR, 2019)
Píše sa rok 1946. Vojnový hrdina a vážený farmár Pete Banning zastrelí rovnako rešpektovaného a obľúbeného metodistického kazateľa Dextera Bella. Napriek snahe rodinného právnika odmieta svoj čin vysvetliť. Naliehanie nezaberá, jeho reakcia je stále rovnaká: "Nemám čo povedať."