Opice z našej police - Bendová, Krista (BUVIK, 2015)
Veselé príbehy o nezbedných opiciach, v ktorých sa dozviete ako to vyzerá, keď sa opice načisto poľudštia alebo keď rozhodujú o tom, ktorá je najkrajšia...