Opice z našej police - Bendová, Krista; Plocháňová, Božena (BUVIK, 2015)
Veselé príbehy o nezbedných opiciach, v ktorých sa dozviete ako to vyzerá, keď sa opice načisto poľudštia alebo keď rozhodujú o tom, ktorá je najkrajšia...
Známy titul - bestseller Kristy Bendovej vydávaný v novom formáte a novej grafickej úprave akademického maliara Svetozára Mydla.
Publikácia bola zakúpená s finančnou podporou Ministerstva kultúry SR
Keywords: Beletria do 10 rokov