Otecko, ja som ťa hĺadal - SABADOŠ, Michal; Sabadoš, Michal; Balšianková, Margita (Košice Východoslovenské vydavateĺstvo, 1977)
V tejto knihe nebolo možné povedať všetko to, čo tvorilo pohnutý a súčasne hrdinský kus života našej mládeže a nášho ľudu. Autor sa snažil ukázať, z čoho sa rodil náš bežný, samozrejmý mierový deň, čo položilo základy novej epochy našej novodobej histórie...
Front. Pre čitateĺov od 9 rokov. Na tit. liste rok vyd. 1976.
Keywords: deti; Beletria do 10 rokov