Paddington si hľadá prácu 7. Pozrouhodné príbehy medvedíka z Čiernočierneho Peru - Bond, Michael; Fortnum, Peggy; Gavura, Ján (Slovart Bratislava, 2020)
Paddington sa vracia z Peru do Anglicka a aj tentoraz je jeho cesta plná dobrodružstiev. Zapojí sa do súťaže o sto libier, zapletie sa do vyšetrovania detektívov Scotland Yardu a vyskúša si niekoľko povolaní, ktoré ešte žiaden medveď jakživ neskúsil. Či už sa mu darí viac, alebo menej, jedno je isté ľ medveď Paddington sa narodil pod šťastnou hviezdou a napokon sa vždy všetko na dobré obráti.
Keywords: Beletria do 10 r; 7+