Pán Držmislnečník : Prešibalkove dobrodružstvá - Milev, Jordan (Klub mladých čitateľov, 1987)
Ak chcete vedieť pravdu, Prešibalko bol z tých detí, ktoré sa veľa smejú, ale zároveň robia aj vážne veci. Často mlčal, lebo hovoril len to, čo dobre vedel. Keď nemal čo robiť, zobral soľničku a začal soliť všetko, čo mu prišlo pod ruku. A narobil aj veľa iných vecí - strašideľných a neuveriteľných - a zažil veľké trápenie. Nechýbalo veľa a...