Pán Nemožný. 2. : Magické pokračovanie série o Havraních chlapcoch! - Stiefvater, Maggie (Snová trilógia, 2022)
Zdroj snovej energie je zablokovaný. Vyčerpaný. Oslabený. Čo sa stane, ak úplne zmizne, so snívajúcimi a s tými, ktorí sú od nich závislí? Ronan Lynch nečaká so založenými rukami. Je pripravený riskovať všetko, aby zachránil snívačov aj vysnívaných, aj keby ho to malo zaviesť ďaleko od rodiny a chlapca, ktorého miluje. Jordan Hennessy vie, že ak sny zlyhajú, neprežije. Bezhlavo sa vrhne do temného podsvetia, aby našla to, čo ju udrží pri živote. Carmen Farooq-Laneová sa bojí snívačov - len preto súhlasila, že ich bude loviť. No čím je im bližšie, tým má v duši väčší zmätok... Skutočne ohrozuje snívanie svet alebo je to práve likvidácia snívačov, ktorá môže všetko zničiť?