Pastierča - Tajovsky,Jozef Gregor; Vrtiak, Jozef; Poliak, Ján (Mladé letá Bratislava, 1972)
Poviedky slovenského autora: Pastierča, Maco Mlieč, Mamka Pôstková, Horký chlieb, Na chlieb, atd....
Pre čitateľov nad 13r
Keywords: poviedky slovenské; Beletria nad 10 rokov