Perla v piesku 1. - Afshar, Tessa (KUMRAN Stará Ľubovňa, 2013)
Pozoruhodná krása si vyžiada svoju daň.
Rachab to zistila, keď ju ako pätnásťročnú predal na prostitúciu jediný muž, ktorého ľúbila a dôverovala mu ľ jej otec. Vďaka svojej inteligencii a starostlivému plánovaniu bola v tom, čo jej zraňovalo srdce, úspešná a v mladom veku dosiahla nezávislosť. A zaprisahala sa, že už nikdy nebude dôverovať mužovi. Žiadnemu, nech už by to bol ktokoľvek.
Boh mal iné plány.
Do jej citovo zmäteného sveta vkročil Salmon, jeden z najpoprednejších vodcov Júdovho kmeňa, ktorého si vážil celý Izrael. Cnostný a hrdý, hlboko veriaci človek. Nepriateľ.
Keywords: Spoločenské romány