Piesok si nič nepamätá. Pelech filozofa - Scerbanenco, Giorgio; Pažitková, Oľga; Mydlo, Svetozár (Bratislava Slovenský spisovateľ, 1988)
Kniha obsahuje dva skvelé talianske krimi-romány so spoločensko- kritickým pozadím: Piesok si nič nepamatá ľ detektívny príbeh s ľúbostnou zápletkou. Pelech filozofov ľ tento román sa nedá porovnať s nijakým zo Scerbanencových románov. Zápletka príbehu záhadne zmiznutej dievčiny vyvrcholí skutočne neočakávane aj pre znalca tohto žánru..
Brož. 34,80 Kčs. Ilustr. na predsádkach.
Keywords: Krimi, detektívky